Asiakaspalauteet: Huippuvälittäjä, ammattitaitoisin ja paras välittäjä, yksi parhaimmista välittäjistä Suomessa!
Erittäin lämmin, ystävällinen ja osaava palvelu. Tea on helposti lähestyttävä ihminen, jolta työ ei varmasti jää kesken. Tea on huippuammattilainen, jolla on mieletön energia, osaaminen ja kokemus alalta.
Asikaspalaute
16163
page-template-default,page,page-id-16163,page-child,parent-pageid-15254,bridge-core-3.1.7,cookies-not-set,qi-blocks-1.2.7,qodef-gutenberg--no-touch,qode-listing-3.0.7,qode-social-login-2.0.3,qode-news-3.0.6,qode-quick-links-2.1,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-30.4.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-16309
 

Asiakaspalautteet

Olen Tea Hämäläisen tuntenut vuodesta 2010 lähtien. Tapasin hänet yhdellä asunnon näytöllä, jossa kerroin, että olen harkinnut oman asunnon myyntiä. Hän tuli pian käymään asunnossani ja siitä se sitten lähti. Ei mennyt kauan, kun asuntoni oli myyty. Kaiken kaikkiaan Tea on myynyt minun 3 asuntoa ja olen saanut niistä hyvän hinnan. Myyntiajat eivät ole myöskään olleet pitkiä. Kaiken kaikkiaan asiat ovat sujuneet hyvin. Tea on sydämellinen ja asiakasta ajatteleva ihminen. Hän on ammattitaitoinen ja luotettava. Jatkossakin aioin kääntyä hänen puoleen. Voin suositella häntä lämpimästi.

STARS

Auri Halinen

Hienoa, että perustit Tea oman putiikin erottuaksesi huonommista. Joitain vuosia sitten myit nopeasti ja hyvään hintaan uudehkon talomme Iirislahdesta. Ammattitaitoinen, sanansa pitävä välittäjä. Aivan varmasti olemme yhteydessä, kun nykyisestä kodistamme luopumisen aika tulee, mutta sillä välin ehdit auttaa monia muita. Kokeilkaa ihmeessä, jos markkinoinnin lisäksi haluatte myös myydä asuntonne!

STARS

Oula Järvinen

Tea on hoitanut kahden asuntomme välitystyön loistavalla ammattitaidolla. Toinen asunto meni kaupaksi ennen ensinäyttöä (kerrostalosta) ja toinen heti ensinäytöllä (paritalosta). Hinnat olivat asunnoista kohdallaan ja kuvat asunnoista olivat ensiluokkaiset. Tean iloinen ja energinen olemus teki yhteistyöstä myös mukavan. Voin suositella Teaa lämpimästi kaikille asuntoaan myyville tai etsiville. Kiitos!

STARS

Anne Pakarinen

Voin suositella. Vaihdoin välitysfirmaa niin alkoi tapahtumaan. Tea antoi muutaman pienen fiksaus vinkin ja myi kodin heti ensiesittelyn jälkeen lähes täyteen hintaan.

STARS

Jani Vettenranta

Tea on yksinkertaisesti ammattitaitoisin ja paras välittäjä kenen kanssa olen kauppoja tehnyt.

STARS

Tomi Saari

Erittäin lämmin, ystävällinen ja osaava palvelu.
Tea on helposti lähestyttävä ihminen, jolta työ ei varmasti jää kesken.

STARS

Maija Mäki

Tea on asiansa osaava ammattilainen ja erittäin helposti lähestyttävä ihminen. Tea myötäelää asiakkaan arjessa ja on yhteydessä asiakkaaseen niin että asiakas tietää missä kulloinkin mennään.Sellainen “päivänpiristäjä”. Tealta ei jää mikään hoitamatta tai edes puolitiehen.Hänen aktiivisuutensa ja innostunut ote työhönsä on ihailtavaa. Huippu osaaminen yhdistettynä mahtavaan huumorintajuun ja herkkyyteen tekee Teasta erityisen. Suosittelen lämpimästi. Terveisin kiitollinen asiakas jonka kodin Tea myi.

STARS

Anne Schwartz

Tea on huippuammattilainen, jolla on mieletön energia, osaaminen ja kokemus alalta. Hän on välittänyt jo kaksi asuntoani ja tulee olemaan välittäjämme myös tulevaisuudessa. Tea ottaa asiakkaan huomioon prosessin joka vaiheessa ja mikä tärkeintä: osaa asettaa hinnan oikealle tasolle, jolloin kaupat syntyivät nopeasti. Ehdottomasti yksi parhaimmista välittäjistä Suomessa! Suositteluni!

STARS

Johanna Haltia

Voin lämpimästi suositella aurinkoista ja ammattitaitoista Teaa. Hän teki vanhempieni asunnosta täyden rahan kaupat nopeasti ja varmoin ottein. Eläkkeellä olevat vanhempani olivat erittäin tyytyväisiä saamaansa laadukkaaseen ja asiakaskeskeiseen palveluun.

STARS

Johanna Hartikainen