Infoa asunnon myyjälle ja ostajalle. Katso myyjän opas tai ostajan opas- ja ostotoimeksianto
Esittelemme asuntoasi myytävät asunnot Etuovi- ja Oikotie-sivustoilla ja lisäksi käytämme mm. Facebookkia ja Twitteriä. Anna meidän etsiä sinulle asunto ja säästät aikaa ja rahaa.
Etuovi- ja Oikotie myytävät asunnot, Asunnon oikea hinnottelu, Asunnon valmistelu myyntiä varten, Asunnon tehokas markkinointi, Kiinteistönvälittäjän velvoitteet
15340
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15340,bridge-core-3.0.8,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.6,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive,cookies-not-set,elementor-default,elementor-kit-16309
 

   Infoa asunnon myyjälle ja ostajalle

Kotiin on jokaisella tai monella henkilökohtainen tunneside ja monelle arvokkain omaisuus, mahdollisesti myös sinulle. Siksi on tärkeää, että valitset välittäjän, joka sitoutuu intohimoisesti työhönsä ja kuuntelee ja välittää aidosti ja oikeasti tarpeistasi. Halutessasi voit katsoa kuluttajasuoja asioista lisää linkki sivulta.

Myyjän opas

1. Asunnon oikea hinnottelu

Perustamme hinta-arvion markkinatilanteeseen, kysyntään, asunnon kuntoon, sijaintiin, alueella toteutuneisiin kauppahintoihin ja tietysti kuuntelemme teitä ja teidän tavoitteita hinnasta eli aina yhteistyössä kanssanne teemme arvion.

 

2. Asunnon valmistelu myyntiä varten

Epäsiisti asunto sekä huonot sisustusvalinnat voivat olla esteenä ostajan ihastumiselle asuntoosi. Siksi valmistelemme asuntosi esittelyä ja kuvauksia varten ja tarvittaessa stailaamme sen.

 

3. Asunnon tehokas markkinointi

Etsimme ostajan asunnollesi tehokkaasti ja sovimme yhdessä teidän kanssanne, esittelemmekö asuntoanne yksityisesittelyillä, vai yleisesittelyillä. Pidämme teitä aina ajan tasalla kävijämääristä ja potentiaalisista ostajaehdokkaista. Esittelemme asuntosi luonnollisesti myös Etuovi– ja Oikotie myytävät asunnot -sivustoilla ja lisäksi käytämme sosiaalistamediaa markkinoinnissa mm. Facebookkia ja Twitteriä.

 

4. Kiinteistönvälittäjän velvoitteet  ja tärkeiden yksityiskohtien sopiminen

Välityspalvelumme kattaa koko myyntitapahtuman asiakirjojen hankinnasta lopulliseen kaupantekoon saakka. Huolehdimme myös energia-, kosteus-ja kuntokartoitusten järjestämisestä.

Ostajan opas- ja ostotoimeksianto

1. Anna meidän etsiä sinulle asunto ja säästät aikaa ja rahaa

Budjettiisi ja toivomallasi alueella sijaitsevan asunnon löytäminen on yleensä aikaa vievä prosessi. Tekemällä ostotoimeksianto kanssamme säästät rahaa, vaivaa ja ennen kaikkea aikaasi.

 

2. Etsimme juuri sinun tarpeitasi vastaavan asunnon

Suomessa myyntitoimeksiantoa hoitavat kiinteistönvälittäjät saavat korvauksensa myyjältä ei siis ostajalta. Kannattaa tehdä siis ostotoimeksianto ja luottaa meidän intohimoiseen haluumme palvella juuri sinua.

 

KUN OSTAT TAI MYYT