Laajan osaamisen ja kokemuksen niin asunto-osakeyhtiöistä, kiinteistöistä kuin uudisrakentamisesta.
Pro Room Lkv:ssä on laajaa osaamista ja kokemusta niin asunto-osakeyhtiöistä, kiinteistöistä kuin uudisrakentamisesta.
Pro Room Lkv Tea Hämäläinen, LKV, LVV ja KiAT Pro Room Lkv
15331
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15331,bridge-core-3.0.1,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-28.5,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-16309
 

Pro Room Oy LKV /
välittäjät

“Rakkaudesta koteihin ja työhöni halusin perustaa oman toimiston, jossa asiakaspalvelusta voin ottaa täyden vastuun”, sanoo Tea Hämäläinen Pro Room Lkv:n perustaja ja omistaja. Pro Room on Suomen Kiinteistönvälittäjäliiton jäsen ja noudattaa alan keskusliiton Hyvää Välitystapaa.

Tea Hämäläinen

Tea Hämäläinen

LKV, LVV, KiAT

Työskenneltyäni lähes kymmenen vuotta suuren ketjun useasti palkittuna välittäjänä halusin tuoda vahvemmin oman osaamiseni ja näkemykseni asioiden hoidosta esille asunnonvälitys toiminnassa ja siksi perustin oman toimiston.
Pienyrittäjänä ei ole muuta vaihtoehtoa kuin varmistaa asiakastyytyväisyys jokaisen asiakkaan kohdalla. Vuosien varrella olen välittänyt asuntoja paljon Uudellamaalla ja tällä alueella haluan myös edelleen toimia. Omaan laajan osaamisen ja kokemuksen niin asunto-osakeyhtiöistä, kiinteistöistä kuin uudisrakentamisesta.
Tavoitteenani on hallittu kasvu toimintatavoista ja arvoista tinkimättä yhteistyössä osaavien yhteistyökumppaneitteni kanssa.
Työni ei ole minulle vain työtä vaan elämäntapa ja valinta, josta olen joka päivä kiitollinen. Voin vilpittömästi sanoa olevani onnellinen ihminen saadessani tehdä työtä, johon koen palavaa intohimoa sekä perheestäni, joka rakastaa ja tukee minua kaikessa tässä.

Jonna-Koskinen

Jonna Koskinen

Myyntiassistentti

Ihana Jonna on kiinteistönvälitysalasta innostunut ja jo kokemustakin alalta kartuttanut tradenomi YAMK. Intohimona hänellä on asunnot ja hyvä palvelu. Hän kuuntelee herkällä korvalla asiakasta ja auttaa päätöksenteossa. Onhan oman kodin myyminen ja uuden ostaminen iso asia meille jokaiselle.

Olemme myös facebookissa.

Tykkää meistä ja osallistu arvontoihin.

Klikkaa Facebook sivulle!
skvljakiint

Asiakkaittemme tietosuoja on meille tärkeää ja haluamme toimia tietosuojaan liittyvissä asioissa mahdollisimman läpinäkyvästi. Lue lisää täältä
Tietosuojaseloste (GDPR)

Meidät löydät aivan Hyrylän keskustasta

PRO ROOM LKV OY

Ostosraitti 2
04300 Tuusula

KUN OSTAT TAI MYYT