Laajan osaamisen ja kokemuksen niin asunto-osakeyhtiöistä, kiinteistöistä kuin uudisrakentamisesta.
Pro Room Lkv:ssä on laajaa osaamista ja kokemusta niin asunto-osakeyhtiöistä, kiinteistöistä kuin uudisrakentamisesta.
Pro Room Lkv Tea Hämäläinen, LKV, LVV ja KiAT Pro Room Lkv
15331
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15331,bridge-core-3.1.7,cookies-not-set,qi-blocks-1.2.7,qodef-gutenberg--no-touch,qode-listing-3.0.7,qode-social-login-2.0.3,qode-news-3.0.6,qode-quick-links-2.1,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-30.4.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-16309
 

Pro Room Oy LKV /
välittäjät

“Rakkaudesta koteihin ja työhöni halusin perustaa oman toimiston, jossa asiakaspalvelusta voin ottaa täyden vastuun”, sanoo Tea Hämäläinen Pro Room Lkv:n perustaja ja omistaja. Pro Room on Suomen Kiinteistönvälittäjäliiton jäsen ja noudattaa alan keskusliiton Hyvää Välitystapaa. PRO ROOM Oy LKV toimii itsenäisenä välittäjä yrittäjänä yhteistyösopimuksella NORD LKV Oy:n kanssa.
Katso lisää NORD LKV Oy.

Tea Hämäläinen

Tea Tiitu

(ent. Hämäläinen)

LKV, LVV, KiAT

Työskenneltyäni lähes kymmenen vuotta suuren ketjun useasti palkittuna välittäjänä halusin tuoda vahvemmin oman osaamiseni ja näkemykseni asioiden hoidosta esille asunnonvälitys toiminnassa ja siksi perustin oman toimiston.
Pienyrittäjänä ei ole muuta vaihtoehtoa kuin varmistaa asiakastyytyväisyys jokaisen asiakkaan kohdalla. Vuosien varrella olen välittänyt asuntoja paljon Uudellamaalla ja tällä alueella haluan myös edelleen toimia. Omaan laajan osaamisen ja kokemuksen niin asunto-osakeyhtiöistä, kiinteistöistä kuin uudisrakentamisesta.
Tavoitteenani on hallittu kasvu toimintatavoista ja arvoista tinkimättä yhteistyössä osaavien yhteistyökumppaneitteni kanssa. Työni ei ole minulle vain työtä vaan elämäntapa ja valinta, josta olen joka päivä kiitollinen. Voin vilpittömästi sanoa olevani onnellinen ihminen saadessani tehdä työtä, johon koen palavaa intohimoa sekä perheestäni, joka rakastaa ja tukee minua kaikessa tässä.

Olemme myös Suomen Kiinteistön-
välittäjäliitton jäsenyritys ja noudatamme Kiinteistönvälitysalan Keskusliiton KVKL Hyvän Välitystavan -ohjeita.

(linkki https://skvl.fi/)

skvljakiint
Klikkaa Facebook sivulle!

PRO ROOM LKV OY

Iirislahdentie 16b
02230 Espoo

Toimialueemme:
Helsinki, Vantaa, Espoo,
Kauniainen, Kirkkonummi
Keski-Uusimaa.

KUN OSTAT TAI MYYT